Per què comprar un Grill Velox?

 1. Velox, durant més de 40 anys, ha estat fabricant l'equip de restauració més fiable del mercat. Hem inventat el sistema de cocció superior i inferior anomenat "cocció per doble contacte". Som coneguts per la nostra qualitat i la duració dels nostres equips. Els nostres Grills Velox han estat dissenyats per treballar 24 hores al dia.
 2. Velox té centenars de testimonis de clients dient que les nostres màquines són la millor compra que mai han realitzat.
 3. Les plaques de cocció Velox són d'alta qualitat:
  1. Són d'alumini fos, assegurant una perfecte distribució de calor i uns temps de cocció més ràpids.
  2. La distribució de calor a les plaques és total i uniforme, garantint que no hi ha punts freds ni més calents. La seva eficiència tèrmica aconsegueix que pràcticament no existeixi temps de recuperació. Els Grills Velox comparats amb d'altres, tenen la més alta densitat de potència per cm2. Les marques de grills que ofereixen plaques més grans no tenen aquesta eficàcia de rendiment, per lo que no són millors.
  3. Poden cuinar gran varietat de productes (carn, pollastre, peix, sandvitxos, ous, etc.)
  4. Les nostres plaques, tant llises com ondulades són de fàcil neteja. Si las plaques fossin de ferro fos necessitarien per a la seva neteja un raspall metàl·lic.
 4. Les frontisses, de disseny especial, permeten a la placa superior una perfecta adaptabilitat al producte, doncs el seu moviment és tant vertical com horitzontal. Pot cuinar aliments de fins a 9cm de gruix.
  No utilitzem molles a la placa superior perquè:
  1. Les molles perden amb el temps la seva tensió i han de ser reemplaçades periòdicament.
  2. Les molles no permeten que la placa superior s'aixequi lo suficient com per realitzar diferents funcions.
  3. Les molles no ajuden a realitzar una cocció perfecta perquè no permeten que la placa superior baixi quan el producte minva durant la seva cocció.
  4. Una placa superior amb frontisses, al tenir total adaptabilitat i mobilitat, es podrà elevar fins a 9cm, podent acoblar els dos separadors (inclosos amb el Grill), utilitzats per cuinar productes de diferents gruixos.
 5. La potència elèctrica de les plaques d'alumini requereix molt poca energia. Per exemple, el cost del grill senzill (CG-1) és de 0,10€ per hora i del doble (CG-2) de 0,20€ per hora, aproximadament.
 6. A més de tenir un excel·lent funcionament, els Grills Velox estan construïts en acer inoxidable, donant un aspecte de qualitat i solidesa.
 7. La capacitat de la safata recollidora de greix, d'acer inoxidable, és de 2 litres. Està situada darrere la placa inferior, amb una capacitat suficient per recollir el greix de tot un dia. Aquesta situació és molt important ja que permet al treballador retirar amb l'espàtula de metall, el greix cap endarrere. Col·locada a la part davantera del grill podria ocasionar cremades al cuiner doncs retiraria el greix en direcció a la seva persona.
 8. Velox utilitza en tots els seus grills temporitzadors electrònics en comptes de temporitzadors manuals. Els temporitzadors electrònics asseguren temps de cocció més precisos que els manuals. Tots els aliments es cuinaran amb la mateixa exactitud, solament pressionant un botó.
 9. Els Grills Velox tenen una distància de 6cm entre la placa inferior de cocció i el xassís, on es troba la part elèctrica, pel que no rep molta calor. Un xassís més fred allarga la vida dels components elèctrics i permet al grill major seguretat d'ús.
 10. Velox ofereix en els seus grills la possibilitat de combinar plaques llises i ondulades.
 11. Velox ofereix 2 anys de garantia. Els nostres grills són duradors perquè cada component és d'alta qualitat.
 12. Aliments més saborosos i suculents - La rapidesa de cocció, la intensitat de la calor i el contacte directe del producte amb les plaques de cocció superior (auto ajustables i lleugeres) i inferior, creen un efecte de pressió que conserva el suc natural dels aliments i que millora el seu gust i inclòs la qualitat. Els productes cuinats en el grill Velox conserven també el seu valor nutritiu sense que el producte quasi hagi minvat.
 13. Major versatilitat - Velox cuina tant aliments frescos com congelats. Podem obtenir els productes poc fets, al punt o molt fets. La seva alta velocitat de cocció li permetrà atendre sense demores als seus clients cuinant gran varietat d'aliments sense sacrificar la seva qualitat.
 14. La duració, la qualitat i fiabilitat de les prestacions de cocció dels Grills Velox són úniques.