Grills de Contacte, Planxa Sandvitxos, Planxa Panini | Grills Velox
Toasty
Steak sandwich
Hamburger
Shrimp
Sardines

Què diuen els nostres clients:

“Som un restaurant petit de Lleida i ens va molt bé la màquina comprada aquí. És molt bona inversió. Bona qualitat- preu. !Recomanem que la comprin!.”
Braseria. Arbeca. Lleida
“Tenim una planxa que fem servir cada dia, i on fem entrepans, truites i altres. El seu consum es continu i va molt bé. Té un gran rendiment i eficàcia.”
Pastisseria. Granollers
“Ens feia por de comprar-la però al final ens varem decidir. Molt bona idea. Ja ens hem comprat la segona. Tot va molt bé.”
Granja. Berga

Cliqui per a llegir més comentaris de clients

Lamb chops
Vegetables
Salmon
Breaded Chicken
Crepe

BENVINGUT A GRILLS VELOX

Grills de Contacte d’Alta Velocitat, Grills Panini i Màquines per Gofres.

On el Producte Final Marca la Diferència!

Fa més de 40 anys vam desenvolupar la tecnologia per les graelles de contacte d’alta velocitat, un sistema que de manera eficaç cuina simultàniament ambdós costats del producte sense haver de donar-li la volta. Els grills de contacte d’alta velocitat Velox són fabricats sota les normes més rigoroses de qualitat i fiabilitat. Actualment, els grills panini Velox, les màquines per gofres i la nostra gamma de graelles de contacte d’alta velocitat son encara l’opció industrial per excel·lència.

Al comprar grills de contacte d’alta velocitat i grills panini Velox, estarà al capdavant de la tecnologia. Els grills Velox han resistit el pas del temps durant més de 40 anys.

Grills de Contacte d’Alta Velocitat Velox, Grills Panini, Màquines per Gofres

Hem tractat de presentar la més completa informació sobre la nostra línia de productes Velox (grills panini i la gamma de grills de contacte d’alta velocitat), a la nostra pàgina web. No obstant això, sabem que vostè podria tenir més preguntes sobre les nostres graelles. Si és així, no dubti trucar a la nostra oficina on serà atès personalment.