Grills Silesia Velox d'alta velocitat per contacte i Grills Panini/ Sandvitxeres

Tots els Grills Velox d'alta velocitat per contacte poden cuinar una gran varietat de productes, carns, truites, sandvitxos, etc. En els nostres TEMPS DE COCCIÓ hi trobarà una llista més complerta.

Ràpids i eficaços

El grill Velox arriba a la temperatura de treball en només 8 min, aproximadament. Les resistències i plaques de cocció d'alumini fos han estat especialment dissenyades per garantir una cocció HOMOGÉNEA I SEGURA. Els controls termostàtics redueixen el consum d'energia: el CG-1 consumeix només 0,10€/h i el CG-2 0,20€/h, aprox.

Aliments més saborosos i suculents

La rapidesa de cocció, la intensitat de calor i el contacte directe del producte amb les paques de cocció superior i inferior creen un efecte de pressió que conserva el suc natural dels aliments, millorant així el seu sabor i, fins i tot, la seva qualitat. Els productes cuinats en el grill Velox conserven també tot el seu valor nutritiu.

Major versatilitat

Velox cuina tant aliments frescos com congelats. Podem obtenir els productes poc fets, al punt o molt fets. La seva alta velocitat de cocció li permetrà atendre sense demores als seus clients cuinant gran varietat d'aliments sense sacrificar la seva qualitat.

Facilitat de neteja

Les vores de les plaques de cocció eviten pèrdues excessives de greix.

EL sistema de drenatge el condueix fins un receptacle que s'extreu amb facilitat. Per més seguretat, aquest recipient està situat a la part posterior del grill mantenint el greix calent el més apartat possible de l'operari. Les superfícies de cocció es netegen fàcilment amb una baieta ( o drap) o amb una espàtula metàl•lica.

Disseny especial

Les frontisses, degut al seu disseny especial, permeten mobilitat horitzontal i vertical de la placa superior, ajustant-se perfectament al gruix de l'aliment. El xassís està separat de les plaques de cocció permetent que l'aire circuli lliurament. Aquest disseny protegeix de la calor el temporitzador, el termòstat i els restants components elèctrics. EL grill Velox ha estat dissenyat per resistir les tasques més dures del seu negoci.

Informació i especificacions subjectes a canvis sense previ avís.