Quin tipus de grill ha de comprar?

Al ser una compra molt important, per favor llegeixi aquesta cita del escriptor anglès John Ruskin (1819-1900). Les seves sabies paraules són tan vàlides avui com ho eren llavors.

"És poc intel•ligent pagar massa, però també és poc intel•ligent pagar molt poc. Quan pagues massa perds una mica de diner, això es tot. Quan pagues molt poc, a vegades ho perds tot, perquè el que vas comprar no era capaç de realitzar la tasca pel que va ser comprada. Per aconseguir l'equilibri en el negoci, la lògica ens diu que pagar molt poc i aconseguir molt és impossible. Si acceptes la oferta més baixa, és evident que has d'afegir quelcom pel risc que corres. Si fas això, és que tens lo suficient per pagar quelcom millor."

CG-2 - Grill doble amb plaques de cocció llises
CG-2G - Grill Doble amb plaques de cocció ondulades
CG-2C - Grill doble combinat amb plaques llises y ondulades

En definitiva, vostè necessita l'equip adequat per a realitzar el treball correctament. Sense considerar la importància d'aquesta decisió el seu projecte no podrà aconseguir l'èxit esperat. A Velox portem més de 35 anys fabricant el millor equip. De fet, som els pioners de la "cocció per doble contacte".

En el mercat actual, l'objectiu de totes les empreses és aconseguir la venda ràpida. Posteriorment, poden venir els problemes. Sovint, és molt difícil pel comprador, davant d'un problema, obtenir una solució bona i ràpida. A Velox contestem als nostres clients amb una atenció personalitzada. L'atenem de forma immediata ja que creiem que és igual d'important el servei post-venda com la venda.

A continuació, vegi el que ens diferència d'altres proveïdors. No oblidi llegir els testimonis dels nostre clients.